26.12.09

how are you? kurumsalseo.com

Bugün iddaa oynamak için gitmiş olduğumuz iddaa bayisine kurumsalseo.com da katılmak için hızla r10ladı.Ve bize katıldı, yapmış olduğu maçları sunan lida oynamakta çok ısrarlıydı.Bunun üzerine fx15 te yapmış olduğu kuponu bizlere aktardı.pohudey bu maçların tutmayacağını söylemişti.zayıflama da pohudeyden yanaydı."kurumsalseo.com r10lida fx15 pohudey zayıflama" nın kuponları yatmıştı.Alınan karar ise herkes toplanacak ve bir lida belirtecek ve iddaa oynanmak üzere pohudeylenecekti.

Grup şirketlerimiz hızlı ataklarına devam ediyor..

Kurumsalseo.com r10 grubuna ait grup şirketleri ve kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama yetkililerinin yaptığı borsa analizleri açıklamaya göre; 2 yeni mutlu haberimiz var.. başlığı ile kullanıcıların hedefine sunulan ürün grubumuz ile kullanıcılar daha da çok alış kitlesine erişti. Yağ yakıcı hareketler gibi çalışmaların da yer aldığı toplantı metni örneği ile cv örneği gibi güçlü etki yapan kelimelerin de sistemimizde bulunması sağlandı. Ayrıca bir önceki gün yapılan açıklamada Sanal mağazamız çok yakında sizlerle bilgisinin de verildiği grup şirketleri gibi anayasa düzenlemesi de bugün yapıldı. Borsa takip programı ve borsa izleme programı gibi eklentilerin de çok yakın bir süre içerisinde geliştirilmesi beklenmektedir.

25.12.09

Borsadaki hisse senedimiz LFX15 lot fiyatı açıklandı.

İstanbul Menkul kıymatler borsasında satışına başlanan LFX15 hisse senedi kodlu kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama menkul kıymet senedimizin lot fiyatı açıklandı. Açıklanan fiyata göre 1 adet lot fiyatı 300$ şeklindedir. Bu lotlar en az 5 adet satılmaktadır. Satışlar ve bozma işlemleri istanbul Menkul kıymatler borsası (imkb) adına yapılacak ve yetkilendirme kurumsalseo.com r10 tarafından yapılacaktır..

24.12.09

Yüksek satış oranlı kurumsalseo.com r10 hisse senedi oranları

Borsada işlem görmekte olan kurumsalseo.com r10 hisseleri ürün grubu olan lida fx15 pohudey zayıflama ailesinin yenilenmesi ve ismini kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama olarak resmi evraklarla tescillendirmesi üzerine borsada yerini almış bulunmaktadır. Borsa hisse kodumuz ise: LFX15 şeklindedir. Bilginize sunarız..

Avrupa merkezimizden haber var..

Şirketimizin avrupa merkezimizden yapılan duyuruya göre; kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama ürünleri artık tüm dünyaya ithal edilmek üzere satışa çıkıyor. Yapılan açıklamaya göre;
Değerli müşterilerimiz,
Birçok kullanıcının ilgisi ve severek kullandığı kurumsalseo.com r10 ürünlerinin en büyük parçası olan lida fx15 pohudey zayıflama ailesinin tüm ürünleri bundan böyle tüm dünyada bayilik ve francahise şekliyle oluşturulacak mağazalarımızda satışa sunulacaktır. Bildiğiniz gibi kalite ve güvenden taviz vermeyen kurumsalseo.com r10 firması, sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmak için var gücüyle çalışmaktadır ve bu böyle devam edecektir..
Her türlü francahise başvurularınız için bize ulaşmanızı, sizlerde kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama ürünleri satıcısı olmak ve bu ağın gelirlerinden yararlanmak istiyorsanız hemen başvurun..

Orjinal metin:
Dear customers
Interest and is used by many users like that is part of the largest kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama products hereinafter all products around the world will be created exactly as in our stores francahise dealership and will be offered for sale. As you know, not compromising quality and trust kurumsalseo.com r10 company, we always have to provide the best service works and so will continue with full force ..
Contact us for you to reach all kinds of francahise, you lida fx15 in kurumsalseo.com r10 to vendor pohudey slimming products and want to take advantage of this network will contact immediately ..

23.12.09

Paketlerdeki şifreler ile bol bol ara sevdiklerini!

Yeni yılda sevdiklerinizle bol bol; uzun uzun hasret giderin diye kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama paketlerinde süpriz şifreler sizi bekliyor olacak! Tek yapmanız gereken ise; kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama sayfamıza 31 Aralık 2009 Saat 15:00'da girmek ve pakedinizdeki şifreyi, şifre giriş ekranına yazmak ve katılmak istediğiniz görüşme paketi çekilişini seçmek. Bu sayede yapacağımız çekilişle birçok kurumsalseo.com r10 müşterisi bol bol dakikaları ile sevdiklerini doya doya bedava kontör arayacak!

22.12.09

merhaba lida

Dün akşam gitmiş olduğumuz halısaha maçında kurumsalseo.com ile lida birliyleriyle adam paylaşımı yapmaktaydılar.Bunun üzerine karşı takımın r10 larıda özenerek onların yaptıklarını uygulamak üzere pohudeylediler.Zayıflama ise nebi tam kelimeyi böyle yaz; kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama kaleyi korurken biranda fx15 ledi.Maçın hakemi ise lida daha hızlı ve agresif olmalarına karsın sakin olmalarını r10 lamıştı. maçtaki golleri: "kurumsalseo.com lida r10 fx15 pohudey zayıflama" atmıştı.

21.12.09

Ürün görsellerimiz ve logo yarışması

Yenilenecek olan yüzü ve logosuyla kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama ailesinin ürün grupları; kurumsalseo.com r10 firması tarafından düzenlenen logo yarışması ile yeni yeteneklerin ürün grubumuza bakışı ve onu en iyi anlatan ifade biçimiyle tanıtılması amaçlanmaktadır. Kurumsalseo.com r10 basın sözcüsü ve pazarlama müdürü Nebi Ceylan tarafından yapılmış olan açıklamaya göre; yeni ürün görselleri ile ilgili çalışma 31 Aralık 2009 tarihine kadar yapılacak ve bu süre sonrasında da kurumsalseo.com önderliği ile sonuçlar kamoyuna duyurulacak..

20.12.09

Etkili doz miktarı ve yan etkileri

Kullandığınız tüm kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey zayıflama ürünlerinin etkili doz miktarı vardır, bununla beraber fazla kullanımda doğabilecek yan etkileri de mevcuttur. Kullanım esnasında ve sonrasında oluşabilecek yan etki vb. etkili doz kullanım oranlarında lütfen en yakın sağlık kuruluşuna uğrayınız. Bu sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için önemlidir ve ek olarak da lida doz oranı, zayıflama hapı yine zayıflama çayı gibi ürünler kullanmayı da ihmal etmeyin.